Konverterade produkter

Pallhuvar

Pallhuvar levereras färdigsvetsade och träs enkelt över pallen för att skydda och hålla ihop godset. Huvarna tillverkas enligt kundernas önskemål och behov.

Toppark

Toppark ger skydd mot fukt och smuts under lagring och transport. Det är ett bra komplement till sträckfilm och skyddar godsets ovansida. Levereras på rulle med avrivningsperforering för enkel hantering.

Byggfolie

ByggfilmByggfilmens uppgift är att agera som luft- och ångspärr inuti byggnadskonstruktioner. Montering görs i väggar, golv och tak. Till skillnad från förpackningsfilm skall byggfolie utföra sin uppgift under många år. Kraven på produkten är höga och täcker allt från råvara till fysikaliska egenskaper. Produkten är stabiliserad för att förhindra nedbrytning.

Under vårt eget varumärke – Kullafolie –  kan vi erbjuda en byggfolie som är P-märkt, CE-märkt och har en byggvarudeklaration. Byggfolien är godkänd i tjocklekarna 0,12 mm, 0,15 mm och 0,20 mm och kan levereras med eller utan bobin. Kullaplast innehar även ett SINTEF-godkännande för att leverera byggfolie till Norge.

Vi tillverkar även byggfolie för användning och försäljning under kundernas egna varumärken.

Polyetensäckar

Vi tillverkar kundanpassade polyetensäckar för till exempel livsmedels- och byggsektorn.

Sopsäckar

SopsackarI standardsortimentet har vi våra populära blåa sopsäckar men även tunnare svarta sopsäckar för enklare paketering.

Vi kan tillverka sopsäckar med knythandtag i tjocklekar upp till 50 µm.

 

Standardsortiment

Produkter som ingår i vårt standardsortiment lagerhålls hos oss och kan levereras direkt. Här finns bland annat byggfolie, toppark och sopsäckar.